Live Messenger

Live Messenger voor iPhone

Slordige kletssoftware met beperkte mogelijkheden

Live Messenger Free is een chatprogramma voor je hotmail-account. Met de gratis software log je snel in en chat je vanaf je iPhone of iPod touch. Deze applicatie verschilt nogal van Windows Live Messenger voor je pc. Die verschillen zitten hem... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geen

TEGEN

  • Advertenties dwars door scherm
  • Status niet aan te passen
  • Piepkleine lettertjes
  • Chatberichten niet bewaard

Armoedig
3

Live Messenger Free is een chatprogramma voor je hotmail-account. Met de gratis software log je snel in en chat je vanaf je iPhone of iPod touch.

Deze applicatie verschilt nogal van Windows Live Messenger voor je pc. Die verschillen zitten hem uiteraard in de beperkingen van deze versie; het zijn er nogal wat. Zouden we niet eerst even uitleggen wat de applicatie wél kan? Prima, dat doen we kort: inloggen en chatten met een geconstipeerd gevoel.

We zijn verwend. De fijne, gratis applicatie eBuddy verpakt namelijk al je chatwensen in een stukje digitaal genot. Live Messenger daarentegen, is een interactief reclamebord met een treurig chatveldje als pover excuus. Je status is niet aan te passen (je bent dus altijd beschikbaar), chatvensters zijn klein en bevatten zelfs nog kleinere lettertypes. Dwars door de chatvelden flikkeren digitale reclameborden en als klap op de vuurpijl is in het titelscherm het eenvoudige woord 'messenger' verkeerd gespeld.

Deze applicatie mag je overslaan. Chatten is mogelijk maar zo vervuild met reclame en beperkingen, dat we ons niet bedenken en eBuddy razendsnel op onze toestellen zetten. Vergeet Live Messenger, dit programma is pure kletskoek.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor iphone

Live Messenger

Download

Live Messenger Free 1.6

Beoordelingen about Live Messenger

Promotie×